Youtube
Facebook

Flot fagprøve blev belønnet med pris

Johanna Spælling Andersen har vundet årets fagprøvepris på detailuddannelsen ved Herningsholm Erhvervsskole for sin fagprøve i praktikvirksomheden Jem & Fix i Ikast

Johanna Spælling Andersen blev overrasket med årets fagprøvepris af butikschef for Jem & Fix i Ikast Kenneth Møller Andersen, regionschef fra Jem & Fix Jimmy Knudsen, uddannelsesleder fra Herningsholm Erhvervsskole Mona Syndergaard og sektorformand fo

En tydeligt berørt Johanna Spælling Andersen blev mandag den 2. oktober overrasket på sin arbejdsplads Jem & Fix i Ikast af sine kolleger, sin mand, HK og Herningsholm Erhvervsskole med beskeden om, at hun har vundet årets fagprøvepris for detailhandlen ved Herningsholm Erhvervsskole, en pris der gives i samarbejde med HK MidtVest.

- Jeg er meget overrasket og beæret, sagde den 27-årige salgsassistent, mens hun fik overrakt blomster, gaver og diplom.

Prisen har hun fået for den fagprøve, hun udarbejdede i foråret som sit ”svendestykke” efter fire års uddannelse ved Jem & Fix. Målet med fagprøven var at øge omsætningen og bruttoavancen på salg af urtepotter med 50 procent i forhold til samme periode sidste år, men ved hjælp af salgskampagne med blandt andet en konkurrence lykkedes det hende at øge omsætningen med 623 procent og bruttoavancen med 532 procent.

Fastansat i Jem & Fix

- Det, der er en særlig udfordring med at skrive fagprøve fra en kædebutik, er at konceptet ofte er meget fast. Men det har du virkelig klaret flot, sagde Mona Syndergaard, der er uddannelsesleder ved Herningsholm Erhvervsskole.

Johanna Spælling Andersen blev færdig med sin uddannelse i juli og blev derefter fastansat i butikken.

- Det er så fedt at blive anerkendt for min fagprøve, når jeg har lagt så meget arbejde og følelse i det. Jeg er nok lidt perfektionistisk anlagt, og jeg kan ikke lade være med at tage ejerskab for tingene, og jeg vil gerne skabe værdi for mine kolleger og for kunderne, for jeg kan så godt lide mit arbejde her, sagde Johanna Spælling Andersen.