Webintegrator

Om

Hvad laver en webintegrator?

Som webintegrator fokuserer du på teknikken bag. Du lærer at integrere tekst, billeder, grafik, lyd, animation og databaser, i arbejdet med dynamiske og avancerede internetløsninger.

Du kommer til at arbejde med både navigationsdesign og fremstilling af internetsider.

I løbet af din uddannelse lærer du også at arbejde med objektorienteret programmering, relationsdatabaser, applikationsudvikling og opsætning af web-servere.

I det hele taget bliver du fortrolig med at integrere de mange forskellige komponenter, der indgår i komplekse internetløsninger.

Læs mere om uddannelsen på www.ug.dk

Opbygning

Varighed

Uddannelsen til webintegrator varer normalt 1 år og 9 måneder, som er fordelt på 22 uger i grundforløb og 49 uger i hovedforløb. Hele uddannelsen foregår på skole.

På Herningsholm Erhvervsskole kan du kun tage grundforløbet. Hovedforløbet skal du tage et andet sted, f.eks. på Medieskolerne i Viborg – eller i Aarhus eller Aalborg.

På Herningsholm Erhvervsskolen har vi forlænget grundforløbet, så det varer 40 uger,  hvorefter du kan fortsætte i hovedforløb, som varer 49 uger. Derved varer hele uddannelsen 2 år og 9 uger.

Hvordan starter jeg?

Hvornår starter jeg?

Uddannelsen til webintegrator følger de generelle startdatoer for erhvervsuddannelser (EUD) - dog er der kun optag i august på Herningsholm Erhvervsskole.

Hvordan melder jeg mig til?

Du melder dig til ved at udfylde ansøgningsskemaet og sende til Herningsholm Erhvervsskole:

Ansøgningsskema (PDF)

Hvad er optagelseskravene?

For at begynde på en erhvervsuddannelse skal du vurderes uddannelsesparat.

Skal jeg have en aftale om læreplads inden jeg starter?

Nej. Webintegratoruddannelsen er skolebaseret, dvs. hele uddannelsen afvikles på skole. Grundforløb kan du tage i Herning, mens hovedforløbet kan gennemføres i f.eks. Viborg, Aarhus eller Aalborg.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, så kontakt en vejleder for at høre nærmere.

Praktisk

Løn og SU

Læs om dine muligheder for løn og SU under uddannelsen.

Transport

Du kan bestille et ungdomskort.

Skolehjem

Du har mulighed for at bo på Herningsholm Erhvervsskoles Skolehjem.