Youtube
Facebook

EUX Business

Fagretningen knytter sig til hovedområdet: ”Kontor, handel og forretningsservice”.

Er du ambitiøs og engageret, er du interesseret i at få en uddannelse, der arbejder både teoretisk og praktisk, og ønsker du at få direkte adgang til at læse videre?

Så er denne fagretning måske den rette for dig.

På fagretningen får du kendskab til følgende uddannelser: finansuddannelsen, handelsuddannelsen med specialer, kontoruddannelsen med specialer, eventkoordinatoruddannelsen og detailuddannelse med specialer, så du kan blive klogere på, hvilken retning du skal vælge. Du får viden om hvilke forventninger, krav og arbejdsprofil, der er for uddannelserne, og du får kendskab til brancherne ved selv at få fingrene i faget.

Fagretningen henvender sig til dig, der har interesse for et eller flere af følgende områder: økonomi og kundebetjening i finanssektoren, f.eks. banker og kreditforeninger, salgs- og indkøbs-processer, distribution og lagerstyring, planlægning af event der passer til kundens behov, administration, sagsbehandling, økonomi og regnskab i handelsvirksomheder, god service og personlige fremtræden i virksomheden. 

På ”EUX Business” skal du have en række fag på højere niveau end på en normal erhvervsuddannelse. Du skal derfor være indstillet på, at der kræves noget ekstra af dig, hvis du vælger denne fagretning.  

Fagretningen tager afsæt i praktiske projekter som f.eks. udvikling af forskellige forretningsmodeller.

Du kommer til at arbejde med følgende temaer på introducerende niveau: idéudvikling, analyse, logistik og økonomi, forretningsgange, intern og ekstern kommunikation, kundeadfærd, etik og markedsføring. 

Gennem tværfaglige projekter vil du blive præsenteret for cases (problemstillinger), som kan opstå på din fremtidige arbejdsplads, og du vil lære, hvordan du bedst kan løse disse opgaver ved at arbejde i teams.

Fagretningen giver dig også viden om, hvordan du gør dig klar til praktikpladssøgning og får skrevet en ansøgning, så der er fokus på det, der sælger dig bedst muligt til din kommende praktikplads.

Læs den lokale undervisningsplan (LUP) for fagretningen.

Uddannelsesforløb