Vil du gerne lære at yde en god service i butikken, klinikken eller salonen? Vil du gerne være bevidst om din personlige fremtræden, når du servicerer kunderne? Kunne du tænke dig at lære mere om salg, der passer til kundens behov? Har mennesker din interesse, og kan du lide at være i dialog med andre og yde service? Så er dette måske fagretningen for dig.

Du vil her få kendskab til følgende uddannelser:

Du får viden om hvilke forventninger, krav og arbejdsprofil, der er for de forskellige uddannelser, og du får kendskab til brancherne ved selv at få fingrene i faget og dermed blive klogere på, hvilken retning du skal vælge. 

Aktiviteter i fagretningen

Fagretningen henvender sig til dig, der har interesse for salg, sundhed og stil. Vi arbejder med kommunikation, kundeservice og innovation.

På fagretningen vil du få et indblik i, hvad det vil sige at være på en erhvervsskole, og vi forbereder dig på, hvad du kan opleve ude i erhvervslivet. Vi tager på virksomhedsbesøg, og du vil også få mulighed for at komme i praktik.

På fagretningen vil du kom til at arbejde med praktisk projektarbejde som f.eks. planlægning af messer og events. 

Du vil også komme til at samarbejde og lave aktiviteter på tværs af fagretningerne. 

På Salg, sundhed og stil vil du blive introduceret for blandt andet: idéudvikling, samfund og sundhed, praktikpladssøgning, intern og ekstern kommunikation, kundeadfærd og ergonomi.

 

Din skoledag

Hverdagen på skolen vil være meget anderledes end den, som du kender fra grundskolen. Undervisningen vil være en blanding af projektarbejde og praktisk arbejde i skolens værksteder, som relaterer til de forskellige fagområder. 

Klar til praktik

Fagretningen giver dig også viden om, hvordan du gør dig klar til praktikpladssøgning og får skrevet en ansøgning, så der er fokus på det, der sælger dig bedst muligt til din kommende praktikplads.


Fagretningen er tilknyttet hovedområdet: Kontor, handel og forretningsservice.

Læs den lokale undervisningsplan (LUP) for fagretningen