Skills er et konkurrenceforløb for unge fra erhvervsuddannelserne. Det er med til at skærpe de unges faglige niveau og skabe fokus på talentet bag håndværket. Samtidig bliver erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder mere synlige for omverdenen. 

Eleverne dyster om at blive den bedste inden for deres fag på både lokalt, nationalt og internationalt plan ved at løse en fagrelateret opgave inden for en fastsat tidsramme.

Lokal finale

Skills starter på de enkelte erhvervsskoler, hvor udvalgte elever dyster mod hinanden om at kvalificere sig til de regionale finaler. På Herningsholm Erhvervsskole holdes de lokale finaler i forbindelse med "Skills - erhvervsuddannelsernes dag".

DM i Skills

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab, hvor op mod 300 unge fra hele landet deltager. Her skal landets bedste inden for de forskellige fag findes.

Næste DM holdes i MCH i Herning den 18.-20. januar 2018. Fra Herningsholm Erhvervsskole deltager dygtige elever fra en lang række fag.
Mød Team Herningsholm her.

De unge håndværkere kvalificerer sig til DM gennem lokale og/eller regionale finaler.

WorldSkills

Hvert andet år holdes VM i Skills (WorldSkills) med cirka 1200 unge talenter fra hele verden. Elever fra Herningsholm Erhvervsskole er ofte med som repræsentanter for Danmark, og siden 2007 har det resulteret i flere topplaceringer.

Næste WorldSkills er i Kazan, Rusland i 2019.


På Herningsholm Erhvervsskole er vi stolte over at have elever, der kæmper i de nationale og internationale Skills-konkurrencer. Det kræver mange timers hårdt arbejde både i skolen, på lærepladsen og uden for arbejdstiden at opnå den faglige dygtighed, som det kræver at kvalificere sig og klare sig godt i Skills.

Elever fra Herningsholm Erhvervsskole har flere gange placeret sig i toppen ved både DM i Skills og WorldSkills.