For dig der er fuld af gode idéer. Herningsholms anerkendte innovationsstudieretning klæder dig på til livet som iværksætter, leder eller projektudvikler.

 

Vores elever har bl.a. tre gange på syv år vundet Europamesterskabernes særpris for
bedste innovative forretningskoncept. En unik mulighed for i et stærkt fællesskab at
udfolde store faglige ambitioner omkring at drive det vidt som iværksætter, leder eller
projektudvikler.

Formål

Du får indgående viden om, hvordan virksomheder fungerer, og hvordan man bruger innovation til at skabe merværdi og udmanøvrere sine konkurrenter. Det kan kun ske ved, at du bruger og udbygger din viden ude i virkeligheden, og du kommer derfor til at starte og drive din egen elevvirksomhed som en del af dit andet år på Herningsholm.

Undervisningen

Arbejdet med at udvikle egen elevvirksomhed er centralt i undervisningen. For at kunne drive virksomheden til succes arbejdes med kreativitet, forretningsmodeller, virksomhedsøkonomi samt markedsføring.

Konkurrencer

Konkurrencer fylder en stor den af undervisningen, særligt på 2. år. Igennem iværksætterkonkurrencer i ind og udland vil du opleve et medspillende modspil fra dommere fra erhvervslivet.

Derfor er der ingen studietur på 2. år.

Fagpakke

I faget innovation arbejder du med at forstå og udvikle muligheder for derefter at udnytte dem til at skabe værdi - igennem etablering af egen virksomhed.

I faget afsætning er det fx værktøjerne til markedsanalyse, markedsføring og salg af produktet eller serviceydelsen, du bliver klog på.

På studieretningen kan du ved hjælp af valgfag opnå 5 fag på A-niveau, hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.

Dine konkurrenceresultater kan blive vigtige for optagelse på udenlandske universiteter, der ofte bedømmer ud fra mere end blot et karaktergennemsnit.

 

Tilmeld dig en uddannelse!