For dig der vil kombinere elitesport med en gymnasial uddannelse, og som drømmer om at blive økonom, arbejde inden for marketing og shipping, eller ønsker at bruge og udvikle dine evner inden for handel og globalisering?

Formål

I samarbejde med Sportstar College i Ikast udbyder vi en marketingstudieretning for elitesportsudøvere tilrettelagt med plads til morgentræning 3 dage om ugen. Formålet med denne studieretning er, at du får indgående viden om virksomhederne og deres rolle i samfundsudviklingen. Hvordan virksomhederne påvirkes af og tilpasser sig ændringerne i den danske og internationale økonomi. Endelig er måden, virksomhederne markedsfører sig over for deres kunder på hjemmemarkedet eller på eksportmarkedet i fokus på denne studieretning.

Undervisningen

Konkret kan man i undervisningen beskæftige sig med, hvordan man fx søger sponsorater ved udenlandske virksomheder, læser juridiske sportskontrakter, hvordan organisationen virker i sportslige virksomheder, og hvordan man kan promovere sig selv som brand ved brug af sociale medier. 

Fagpakke

Vi har sammensat en fagpakke til studieretningen, som understøtter formålet med, at du opnår indgående viden om virksomhederne og deres rolle i samfundsudviklingen. I faget afsætning er fokus på, hvordan danske virksomheder sælger produkter i konkurrence med andre, og hvorfor nogle er særlig succesfulde. Ud over afsætning skal du også have virksomhedsøkonomi, hvor du beskæftiger dig med, hvordan virksomhederne styrer deres økonomi. Faget organisation er oplagt i denne studieretning, da man arbejder med planlægningens og motivationens betydning for at nå målene både i virksomhederne og i sporten.

På studieretningen har du gennem dine valg af valgfag mulighed for at opnå 5 fag på A-niveau hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.


Tilmeld dig en uddannelse!