For dig der er nysgerrig på kreativ produktudvikling, digitale medier og markedsføring. For dig, der ønsker at undersøge hele den kreative proces. Spiludvikler, E-designer, multimediedesigner, informationsteknologi - fremtidsmulighederne er mange.

 

Formål

Formålet med studieretningen er at give dig en solid indsigt i produktudvikling inden for kommunikation, digitale medier og spiludvikling, så du er i stand til at designe, producere og evaluere egne kommunikationsløsninger.

 

Undervisningen

Du kommer til at arbejde med fx spiludvikling, apps, hjemmesider, markedsføringskampagner og reklamefilm. Du vil blandt andet komme til at arbejde med en del af de elementer, der indgår i processen fra idé til produkt og den videre markedsføring af produktet. Undervisningen er projekt- og erhvervsorienteret, og der er en virkelighedsnær og praktisk-produktiv tilgang i arbejdet.

 

Fagpakke

Fagpakken er sammensat, så den understøtter linjens formål og giver dig det bedst mulige afsæt for fremtidig uddannelse eller profession.

Kommunikation / It A og Programmering B er bærende fag. På studieretningen kan du ved hjælp af valgfag opnå 4 fag på A-niveau.

 

Tilmeld dig en uddannelse!