For dig der vil arbejde med kreativ produktudvikling, digitale medier og markedsføring. Dig, der ønsker erfaring med hele den kreative proces. Spiludvikler, E-designer, multimediedesigner, informationsteknologi - mulighederne er mange.

Formål

Formålet med studieretningen er at give dig en solid indsigt i produktudvikling inden for kommunikation, digitale medier og spiludvikling, så du er i stand til at designe, producere og evaluere egne kommunikationsløsninger.

Undervisningen

Du kommer til at arbejde med fx spiludvikling, apps, hjemmesider, markedsføringskampagner og reklamefilm. Inden for spiludvikling vil du blandt andet komme til at arbejde med en del af de elementer, der indgår i hele processen fra idé til konkret produkt og den videre markedsføring deraf.

Den daglige undervisning er projekt- og erhvervsorienteret og der er en virkelighedsnær og praktisk-produktiv tilgang til undervisningen.

Fagpakke

Fagpakken er sammensat, så den understøtter linjens formål og giver dig det bedst mulige afsæt for fremtidig uddannelse eller profession.

Kommunikation / It A og programmering B er bærende fag. På studieretningen kan du ved hjælp af valgfag opnå 4 fag på A-niveau, hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.

 

Tilmeld dig en uddannelse!