Drømmer du om at arbejde som ingeniør, biokemiker, it-programmør, dyrlæge, psykolog eller læge? Eller har matematik, fysik og kemi din store interesse? Så vælg én af vores 3 naturvidenskabelige studieretninger.

Formål

Naturvidenskab: Du får dyb indsigt i matematikkens og fysikkens verden samt viden om programmering og teknologi.

Sundhedsvidenskab: Med støtte af fag som biologi og matematik beskæftiger du dig med både mennesker og dyrs sundhedstilstand og sygdomsforebyggelse.

IT-videnskab: Gennem teori og projekter i programmering og modellering lærer du at lave IT-systemer.

Undervisningen

De naturvidenskabelige studieretninger er for dig, der synes, at det er sjovt at eksperimentere, observere, behandle og omsætte data. Vi bruger vores laboratorier og værksteder aktivt til at afprøve teorien.

Vi samarbejder med virksomheder og andre uddannelsesinstitutioner, og du vil derfor i stor del af tiden lære teorien ved at arbejde med nutidige og aktuelle projekter.

Fagpakke

Vi har sammensat fagpakker på hver af de tre naturvidenskabelige linjer, så linjens formål understøttes og du får det bedst mulige afsæt for fremtidig uddannelse eller profession.

På studieretningen kan du ved hjælp af valgfag opnå 5 fag på A-niveau, hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.

 

Tilmeld dig en uddannelse!