3D-center åbnet på Herningsholm

Herningsholm er den eneste uddannelsesinstitution i Danmark med metalprinter

Videnscenter for Automation og Robotteknologi åbnede tirsdag den 2. juli nyt 3D-center på Herningsholm. Det store trækplaster var skolens nye metalprinter fra Trumpf. Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er den eneste uddannelsesinstitution i Danmark med en 3D-metalprinter.

3D-print er i vækst, og teknologien vinder indpas i flere og flere virksomheder, ikke mindst i industrien.
- 3D-centret giver helt nye muligheder for at bringe ny viden til både lærlinge, faglærere og virksomheder. Vi glæder os til at samarbejde med virksomhederne, så vi får flere uddannet inden for dette område, der er i meget spændende udvikling, siger direktør for Herningsholm Allan Kortnum.

Videnscenter for Automation og Robotteknologi blev udpeget af Undervisningsministeriet i oktober 2017, og er etableret som et konsortium mellem Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, EUC Syd og Syddansk Erhvervsskole. Videnscentret har adresser i Herning, Odense og Sønderborg og er åbent for lærlinge fra landets erhvervsskoler, elever fra grundskolerne og virksomheder, der er nysgerrige på robotter og vil lære om automation.

Kontakt Herningsholm/Videnscenter for Automation og Robotteknologi, hvis du som virksomhed eller lignende gerne vil blive klogere på potentialet i den nye teknologi.