Back on Point blev sporvindere ved DM i entreprenørskab

Ved DM i Company Programme den 18. april blev virksomheden Back on Point fra HHX Herning sporvindere i kategorien Science & Technology

Det lykkedes de tre klassekammerater fra 2f Martin Møller, Simon Bækhøj Jensen og August Khorami, som står bag virksomheden Back on Point at indfri, hvad der var deres erklærede målsætning, før de drog til finalen i København, nemlig at blive sporvindere i Science & Technology-kategorien, som de også blev det i semifinalen i Viborg.

Back on Point vandt Science & Technology-sporet med deres bælte med indbyggede sensorer, der skal afhjælpe de ømme rygge og korrigere den dårlige kropsholdning.   

-Vi er lidt overvældede lige nu. Nu skal vi bare knokle derudad og se hvad mulighederne er for at udvikle den her idé endnu mere. Der ligger rigtig meget hårdt arbejde bag ved at nå så langt, udtalte gruppen efter sejren til Company Programme, Fonden for entreprenørskab. 

De tre hhx-drenge vandt hver et gavekort på 500 kr. sponsoreret af Bloomberg


Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på undervisningsforløbet Company Programme, hvor elevteams fra hele landet lærer at omsætte ideer i praksis.

Til Danmarksmesterskabet bliver elevernes idéer, der spænder lige fra social innovation til tekniske produkter, bedømt af kompetente erhvervs- og organisationsfolk i kategorierne Rapport, Scenepræsentation, Standinterview og Lukket dommerinterview.

Der kåres en Danmarksmester, en anden- og tredjeplads samt sporvindere i hvert af de fire Company Programme-spor: Science & Technology, Society & Globalization, Business & Service og Trade & Skills.