Brit i Barcelona

Den 29-årige frisørelev Brit Laursen er vendt hjem fra Revlon-konkurrencen i Barcelona med præmie, diplom og mange fede oplevelser i rygsækken

Brit Laursen, der vandt den danske konkurrence om den bedste herreklipning i den internationale Revlon-konkurrence, blev også udtaget som en af de 16 endelige finalister.

Så efter at være blev fejret søndag til cocktailparty og præmieuddeling, blev det alvor mandag, hvor Brit havde fart på saksen under urets hidsige tikken, mens publikum og kameraer opmærksomt fulgte hvert eneste klip i Barcelona Studio, hvor finalen blev afviklet. 

-Det var et virkelig fedt arrangement. Jeg fik lov til at lave forskelligt hår hver dag, og rammerne gjorde, at man havde lyst til at være der, med de to store Hollywoodspejle, der stod, hvor man klippede, og de 4500 gallaklædte gæster fra hele verden med store hatte, konfettirør og flag. Og selv om det var en konkurrence, klappede frisørerne og støttede hinanden til at blive færdige. Det har været en lille uge i drømmeland, fortæller en glad Brit Laursen.

Det blev Rusland, der løb af med sejren i konkurrencen, men Brit modtog stor ros fra dommerne og fik at vide, at hun var med i top tre. 

-Det har været utroligt inspirerende, at se de andre dygtige frisører arbejde, og høre om nye trends og tendenser. Man lærer rigtig meget om sig selv ved at skulle håndtere presset, og så ser det jo godt ud på cv’et med noget internationalt frisørarbejde, konkluderer Brit, der hjemvendt fra Barcelona ikke har hvilet saksene på laurbærerne, da hun i denne uge er i gang med minisvendeprøven på Herningsholm.