Elever sælger arbejdstøj online

Torsdag den 4. april åbner Fraadseriet en webshop med arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og sko med et event

Skolepraktikafdelingen på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier åbner nu en webshop med arbejdstøj. Webshoppen bliver udelukkende drevet af skolepraktikelever fra detaillinjen, ligesom den fysiske butik Fraadseriet, som er med til at uddanne eleverne i personligt salg.
- Med webshoppen kan vi uddanne vores salgsassistenter i online salg og ruste dem til fremtiden. Det er ikke længere nok at dygtiggøre sig i personligt salg, siger Louise Gøttsche, der er skolepraktikinstruktør.

Webshop med kendte mærker
På webshoppen kan man købe arbejdstøj, værnemidler og arbejdssko fra flere kendte mærker.
- Som en stor erhvervsskole med mange tekniske uddannelser var det nærliggende at kaste sig over arbejdstøjet, da kundegruppen er her på skolen, fortæller uddannelsesleder Mona Syndergaard, som samtidig pointerer at siden sælger til alle, der er interesserede
I forbindelsen med åbning af WorkWear by Fraadseriet, er der blevet lavet et showroom hvor man har mulighed for at prøve tøjet, for at se hvordan det sidder og hvordan kvaliteten er at have på inden man bestiller.

 Åbningen af Workwear by Fraadseriet markeres med et event torsdag den 4. april kl. 13.00 – 16.00 på Tingvej 45 i Herning.