Elevråd for sikker trafik

Elevrådet på Herningsholms erhvervsuddannelser inviterede tirsdag den 18. december deres medstuderende på æbleskiver og varm kakao for at sætte fokus på trafikforholdene på Lillelundvej.

Flere ulykker på Lillelundvej på få uger lige efter studiestart i august. Det har fået elevrådet på Herningsholm Erhvervsskole op af stolene. Deres kammerater rundt om på erhvervsuddannelserne skal køre ordentligt på Lillelundvej, og Herning Kommune må gøre noget ved forholdene, så der ikke opstår farlige situationer, mener eleverne.

- Vi kunne godt tænke os, at der kom fokus på trafiksikkerheden på Lillelundvej og få kommunen til at se problemet. Samtidig håber vi på, at eleverne, der går på skolen nu, vil køre langsommere, siger Lisa Larsen, der er frisørelev og medlem af elevrådet.

- Mange kører for stærkt og tænker ikke over, at der går en masse langs vejen, siger hun.

- Som fodgænger her kan man ikke føle sig tryg, og det burde være sikkert at færdes ved vores skole som cyklist og fodgænger, siger Charlotte Eskildsen, der også er frisørelev og medlem af elevrådet.

Elevrådet delte flyers ud til de mange, der lagde vejen forbi kantinen Nordlyset til æbleskiver og håber, at de har skabt noget opmærksomhed omkring problematikken.