EUX-studenter dimitterede i varmen

En murer, en smed, en industritekniker, ni tømrere og 15 elektrikere kunne fredag den 26. juni dimittere som EUX-studenter fra Herningsholm

 

Det var en blandet flok, der fredag den 26. juni i solskin og med høje varmegrader kunne sætte punktum for deres EUX-uddannelse og kalde sig studenter. To hold bestående af samlet set en murer, en industritekniker, en smed, ni tømrere og hele 15 elektrikere var mødt op til dimission, der blev live-transmitteret, så far, mor og mester kunne følge med hjemmefra.

- Jeres kompetencer giver jeg mulighed for at frit at vælge, hvilken vej I vil gå i livet og arbejdslivet. Et vigtigt element i dette er at få evnerne til at se helhedsorienteret på problemstillinger, koble teori og praksis, anvende både jeres fag og grundfaglige kompetencer til at løse de udfordringer, I helt sikkert vil møde på jeres vej. Har I så disse evner? Ja, med de bedømmelser I fik til jeres sidste eksamen i jeres eksamensprojekter, er jeg ikke det mindste i tvivl - med et gennemsnit på over 10 er det vist mere end godkendt, sagde uddannelsesleder Jesper Steen Nielsen i sin tale til studenterne.

Udover talen fra uddannelseslederen blev der traditionen tro uddelt priserne ”bedste kammerat” og ”EUX-prisen”.

Nicolai Buechek Jensen vandt på det ene hold både prisen som ”bedste kammerat” og ”EUX-prisen”.
For det andet hold vandt Thomas Rindum Jensen ”bedste kammerat”, og Magnus Henneberg ”EUX-prisen”.