Farvel til fantastisk sammenhold

På HTX i Herning blev fire studenter færdige på samme tid

Casper Lyngholm Bech, Maja Kaltoft Brodersen, Oliver Bak og Frederik Daugaard Andersen kunne mandag den 24. juni kl. 9.30 få huerne sat på hovedet og kalde sig årets første studenter på HTX i Herning.

De er alle fire godt tilfredse med udfaldet af den seneste måneds eksamener og siger nu farvel til de trygge rammer og fællesskabet.
- Der er et fantastisk socialt sammenhold på skolen. Det kommer jeg helt klart til at savne, siger
Casper Lyngholm Bech, der har gået på Science-studieretningen og derfor har haft fem niveau A-fag og dermed en sort studenterhue.

Erhvervserfaring
- Fagene spiller så godt sammen her, og undervisningen er så virkelighedsnær. Jeg vil savne hele stemningen på HTX, siger Maja Kaltoft Brodersen, der har lagt planer for de kommende mange år.

- Jeg skal læse medicin til januar i Odense, håber jeg. Og inden da skal jeg arbejde i hjemmeplejen og ud at rejse lidt. Jeg vil gerne bruge det halve år på at få noget erhvervserfaring, siger Maja Kaltoft Brodersen, der kan skrive et 12-tal i sin hue ovenpå den sidste eksamen. Casper Lyngholm Bech skal have et sabbatår, der skal bruges på arbejde og måske på at rejse lidt,