Flot fagmesse favnede bredt

GF1-eleverne viste frugten af deres arbejde frem på velbesøgt GF1-messe

Boligprojekter, bedre sundhed, hyggelige cafeer, et helt kolonihavehus, fantasifulde prototyper på trådløse opladere, snurrige tekniske installationer og selvbyggede cykelhjul var bare en håndfuld af de mange projekter, som eleverne på Grundforløb1 har arbejdet med i løbet af efteråret, og som de nu viste frem for interesserede elever og lærere på den store GF1-messe som afslutning på det første halve år af deres uddannelse.

På EUX-business-fagretningen havde GF1-eleverne fremstillet og udtænkt et forslag til, hvad der i fremtiden skal være på grunden, hvor det nuværende Herning Hospital i dag står.

Anes Kudozovic, der sammen med sin gruppe havde udtænkt og udfærdiget et stort sports-og fritidsprojekt, var glad for at få lejlighed til at vise, hvad der foregår på fagretningen.

-Det er meget spændende at forklare folk, hvad man går og laver i skolen, fortalte en synlig stolt Anes Kudozovic.

På fagretningen Handel, event og mediegrafik havde eleverne blandt andet arbejdet med tilrettelæggelse af messer og events samt udvikling af forretningskoncepter, grafisk design og markedsføring.

Charlotte Hyldgård Danielsen, elev på fagretningen, fortalte at forløbet havde været rigtig interessant.

-Men tanken om at skulle repræsentere fagretningen her på messen var lidt underlig, lidt skræmmende i starten, men når man først komme i gang, så går det fint, udtalte Charlotte Hyldgård Danielsen.

På Salg, sundhed og stil havde GF1-eleverne blandt andre haft projekter om sund livsstil, om at flytte hjemmefra, og så havde de været rundt og besøge butikker for at få et større indblik i betydningen af god service og hensigtsmæssig butiksindretning.

-Jeg har lært mange ting, jeg ikke vidste i forvejen. Det er fedt at stå her i dag og så kunne forklare det ud fra egne erfaringer. Jeg er i hvert tilfælde i forløbet blevet mere sikker på, at det er frisør, jeg gerne vil være, fortalte Marie Sørensen, der stod som en af repræsentanterne for Salg, sundhed og stil-fagretningen.