Første student på Handelsgymnasiet Ikast-Brande

Fredag den 22. juni lidt over ti sprang Christrian Hoff Foldager ud som HHX-student som den første på Handelsgymnasiet Ikast-Brande

Det var en glad og lettet Christrian Hoff Foldager, der i dag færdiggjorde sin sidste eksamen i faget virksomhedsøkonomi med et flot ti tal og dermed kunne kalde sig student.

-Det er helt overvældende. Jeg er lykkelig og har det rigtig godt med at være færdig, siger Christrian Hoff Foldager, der blev modtaget med lykønskninger og kram af familien og kæreste.

Christrian fejrer i dag studenterhuen sammen med familie og venner, og i aften er det planen at tage i byen.

-Men jeg venter med at tage huen på, til der er flere studenter i byen, siger en smilende Christrian Hoff Foldager.

Når alle studenterfesterne er overstået, regner Christian med at tage et sabbatår, hvor han sammen med sin kæreste, der bliver student i næste uge, vil rejse til Thailand. Efter et års pause fra studier satser Christian så på at ville søge ind på erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet. 

-Fordi jeg synes økonomi er rigtig spændende, og at det er mit fag, begrunder Christian Hoff Foldager sit valg.

-Derfor var Handelsgymnasiet også det helt rigtig valg for mig. Jeg har haft det utrolig godt de tre år på skolen med både gode lærere og de rigtige fag, slutter Christian Hoff Foldager af.

Traditionen tro skulle årets første student hjælpe med at hejse flaget på Handelsgymnasiet Ikast-Brande sammen med uddannelsesleder Elisabeth Jacobsen, der hejste flaget for første gang som uddannelsesleder.

Og ved fælles hjælp kom Dannebrog til tops fulgt godt på vej af god vind og solskin.