Hammerum Skole pudsede Skills-formen af

Torsdag den 4. januar 2018 var ottende årgang fra Hammerum Skole på besøg på Herningsholm Erhvervsskole for at træne deres håndværkermæssige kunnen frem mod DM i skills 18.-20. januar i Herning

52 elever med lærere havde taget vejen fra Hammerum ind til Herningsholm for sammen med klassens tre deltagere til Skills Stafetten at få løftet en god flig af sløret for, hvordan man bedst forbereder sig frem mod konkurrencen, og hvad der konkret skal ske på dagen, når først startskuddet til Stafetten lyder.

Efter en kortere introduktion til dagen og til Skills Stafetten kom folkeskoleeleverne på besøg hos murerlærling og deltager i danmarksmesterskaberne for erhvervsskoleelever, Kenneth Meldgaard Ebbesen, hvor eleverne fik indblik i, hvordan en murerlærling forbereder sig op til DM.

Dernæst var det elevernes egen tur til at smøre ærmerne op og tage fat, da de blev stillet over for fire udvalgte opgaver, de skulle forsøge at løse på tid. Eleverne skulle henholdsvis samle en vandlås, lave et dannebrogsflag ud af fliser, dosere piller og endelig bygge en lille trappe af træ.

Laura Nissen Pedersen, Laura Kruse Hansen og Jonas Ravn er Hammerum Skoles deltager ved Skills Stafetten, og de var enige om, at dagen havde været god. 

-Det er spændende at være med i dag og træne lidt op, til det for alvor går løs. Jeg fik lidt et flashback til den gang, vi vandt, udtaler Laura Nissen Pedersen.

Laura Kruse Hansen supplerer:

-Vi glæder os. Det er spændende at være med, og vi tre repræsenterer jo vores skole, siger hun med et stolt smil.