Iværksætterspirer med mod på mere

Sara Hoelgaard Andresen, Tanja Tynes Lauridsen og Joachim Bank Jensen havde travlt op til vinterferien, for torsdag den 8. februar deltog de tre unge iværksætterspirer med deres projekt EverySpot i National Entreprenørskabsmesse, der blev afviklet i Odense

De tre elever, der alle er 18 år og går i 2f, innovationslinjen på HHX i Herning, drog til Odense, og de hjembragte derfra en flot tredjeplads for deres app, der giver privatpersoner mulighed for at udleje sin p-plads eller indkørsel og samtidig donere et mindre pengebeløb til fredning af regnskoven.

-Vi havde ikke sat næsen alt for højt op efter noget, efter at vi deltog og vandt de regionale entreprenørskabsmesser, for nu vidst vi, at når vi kom til Odense, så skulle vi altså konkurrere mod de allerbedste, udtaler en meget glad Joachim Bank Jensen.

Og de tre entreprenører har sandelig ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene.

-Vi har fået oprettet CVR-nummer, så virksomheden kan komme op at køre, vi har kontakt til en, der er interesseret i vores ide, og appen kan nu downloades i App Store, tilføjer Joachim Bank Jensen.

De tre engagerede HHX-elever drager 1. marts nordøst på til Viborg, hvor de skal deltage i den regionale kvalifikation til DM i Company Program, der afvikles den 18. april hos Dansk Industri i København.