Kæmpe opbakning til 10. klasse

Til sommer åbner dørene til 10. klasse på Herningsholm. De foreløbige tilmeldingstal overstiger alle forventninger

Det er svært at få armene ned på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier. Fredag var officielt sidste frist for at tilmelde sig det kommunale 10. klassestilbud, der efter sommerferien flytter til Herningsholm. Det har 103 unge mennesker indtil videre gjort.

- Der var stor interesse for vores åbent hus arrangement i januar, men vi havde slet ikke turdet håbe på så flotte søgetal allerede det første år. Det er vi utroligt glade for, siger Allan Kortnum, direktør for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.
Til sammenligning startede 68 elever i 10. klasse i det kommunale tilbud efter sommerferien sidste år, og historisk set plejer tallene fra marts altid at stige frem mod opstart. Det er nemlig stadig muligt at tilmelde sig.

Ungdomsmiljø
10. klasse på Herningsholm får til huse i nye klasselokaler i Handelshuset - midt imellem gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser, så man bliver en del af et ungdomsmiljø med mulighed for at ”snuse til” flere uddannelsesveje, så man bliver klædt godt på til det endelige valg af ungdomsuddannelse.
- Det er helt nyt for os at udbyde 10. klasse, og vi går til opgaven med stor ydmyghed og med et godt team af erfarne undervisere. Vi glæder os meget til at byde 10. klasseeleverne velkomne på Herningsholm, siger Allan Kortnum.

 
Læs pressemeddelelsen fra Herning Kommune