Liv i Handelshuset

Onsdag den 1. marts kunne Handelshuset endelig åbne dørene og byde velkommen til de elever, der får deres gang i den nye bygning

Elever og lærere fyldte fællesrummet i det nye Handelshus op onsdag formiddag, da der var velkomst inden de først undervisningstimer i huset.

- Nu er huset endelig klar. Men det bliver først rigtigt noget værd, når der kommer liv i det – når I kommer ind i det, sagde uddannelsesleder for EUD- og EUX-Businessuddannelserne Mona Syndergaard i sin velkomsttale til eleverne.

Og der kommer i sandhed til at være liv i bygningen. Handelshuset samler EUD Business, EUX Business samt innovations- og markedsøkonomiklasser fra HHX.

- Godt 600 elever får deres gang her i huset. Vi har alle det til fælles, at vi interesserer os for handel og arbejder inden for det merkantile. Her skal I drømme stort og gå efter jeres mål, for I kan godt nå dem, sluttede Mona Syndergaard.

Resten af formiddagen fyldte DJ Alexander Brown Handelshusets lokaler ud med et feststemt beat, mens eleverne gik på oplevelse i deres nye omgivelser.