Merkantil SKP i Ikast får nye flotte lokaler

Fredag den 20. april holdt SKP for handel og kontor på Bøgildvej 12 i Ikast reception

Solen skinnede glad og rund i det himmelblå og ned på de fremmødte gæster til den officielle åbning af de nyrenoverede lokaler til SKP-eleverne på handel og kontor i Ikast.  Den røde løber var foldet ud, Dannebrogsflag stod vagt i to lige rækker, og lidt godt til ganen satte kulør og fest på en længe ventet dag for SKP-merkantil, hvis to simuleringsvirksomheder Fitness Fashion og Style For You, nu har fået nyt hjem til glæde for elever og undervisere.

 -Det er meget mere kontoragtigt nu. Det ser langt mere professionelt med de nye omgivelser, de nye telefoner, og en langt lettere adgang imellem de to simuleringsvirksomheder, udtaler Rikke Vandborg, der er SKP-handelselev i Ikast.

Også Rikke Hykkelbjerg, der ligeledes er handelselev i SKP, glædede sig over det nye kontormiljø.

 -Det fungerer bare meget bedre nu, og man er virkelig parat til at yde sit bedste, siger hun.

Jeanette Hansen, der er Skolepraktikinstruktør på merkantil i Ikast, har været primus motor for, at de tre gamle klasselokaler blev renoverede og fik et make-over, der signalerer både handel og kontor-virksomhed.

-Det er meget vigtigt at få eleverne motiverede, og der hjælper de rigtige omgivelser virkelig meget. Eleverne har fået en rigtig god ejerfornemmelse og har taget de nye lokaler til sig.

De to simuleringsvirksomheder på merkantil i Ikast handler med henholdsvis fitness-udstyr, fritid og aktivitet og eksklusivt dame og herretøj. 

De handler med hinanden og 50 andre simili-virksomheder, og under Fashion For You har de fornyelig oprettet en simili-e-shop der sælger eksklusivt børnetøj. Bortset fra fraværet af den fysiske vare, agerer de på alle måder som en rigtig virksomhed.