Pris for kundefokus ved EM

Hush-Hush Underwear vandt Client Focus Award ved Europamesterskaberne i Entreprenørskab 2019

Tre Herningsholm-elever fra HHX oplevede i sidste uge et af de helt store øjeblikke, da de deltog i EM i Entreprenørskab med deres virksomhed Hush-Hush Underwear, der sælger bh’er med lommer, så kvinder diskret kan gemme deres hygiejnebind.

Virksomheden fik tildelt den europæiske Client Focus Award ved EM, der fandt sted i Lille i Frankrig. Prisen blev overrakt af Lars Seynaeve, Director Public Affairs Benelux & France, og Amal Gomersall, Vice President Community Development & Sustainability Europe, Middle East & Africa - begge fra Citi, som er verdens største finansvirksomhed.

- Det var en stor oplevelse, og vi er meget tilfredse, lyder det fra Julie Helleskov, der netop er kommet hjem fra Lille og nu skal på en velfortjent sommerferie.

Gode kontakter

Netop Citi awarden var et stort ønske at vinde for de tre HHX-elever Kevin Jensen, Julie Helleskov og Anna Bech, der står bag virksomheden. Prisen gives til den virksomhed, der efter Citis vurdering bedst har forstået og løbende tilpasset sig til deres kunders behov og innoveret sig til nye forretningsmodeller og løsninger på deres kunders behov.

- Af alle særpriserne var det den, vi allerhelst ville have, da vores virksomhed sætter fokus på vores kunders problemer og udfordringer. Så det betyder meget for os, siger Julie Helleskov.

Udover at have vundet en pris har de tre unge iværksættere også fået en masse gode kontakter med hjem fra Lille.
- Det var en super god oplevelse at se de andres virksomheder og idéer og opleve de kulturforskelle, der er og høre om, hvordan de griber konkurrencerne an i deres lande. Folk var så imødekommende, siger Julie Helleskov.

 

Stærke lederevner

Selvom Company Programme forløbet nu er slut, er det først lige begyndt for Hush-Hush Underwear.
- Foreløbigt har vi ikke planer om at lukke virksomheden. Vi skal blive ved med at sælge vores produkter fra vores webshop og har lige fået en ny model, vi er ved at sælge, siger Julie Helleskov.
Udover Client Focus Award’en fik Anna Bech endnu en pris med hjem, da hun vandt den personlige særpris JA Alumni Leadership Award for sine stærke lederevner ved Europamesterskabet.