Sølvmedalje til mediegrafikerelev fra Herningsholm

Thomas Ravnholt, mediegrafikerelev fra Herningsholm, fik torsdag den 30. august overrakt sølvmedalje i Bendtsens Pakhus i Den Gamle By i Aarhus i Grafisk Uddannelsesudvalgs markering af de elever, der har opnået medalje ved den afsluttende eksamen

Traditionen tro afholdt Grafisk Uddannelsesudvalg de grafiske uddannelsers medaljearrangement. Det foregik i de atmosfærefyldte rammer i renæssance bindingsværket Bendtsens Pakhus i Den Gamle By i Aarhus.

En let anretning tog imod de indbudte gæster, hvorefter festtaler og overrækkelse af medaljer og uddannelsesbeviser fulgte.  

Festtalen blev holdt af billedkunstneren Thomas Kruse, som i øvrigt selv er udstillet på Plakatmuseet i Den Gamle By fra hans tid som medlem af Røde Mor. 

Thomas Kruse sluttede sin tale af med en opfordring til medaljemodtagerne om at tage legen med i det kreative arbejde.

Herefter blev henholdsvis 18 bronzemedaljer og tre sølvmedaljer uddelt. En af de tre modtagere af sølvmedalje var Thomas Ravnholt, der afsluttede sin uddannelse på Herningsholm Erhvervsskole i juni måned.

Tør udfordre svarene 

Underviser ved mediegrafikeruddannelsen på Herningsholm Erhvervsskole, Gabriel Bredvig, er ikke i tvivl om, hvilke kvaliteter hos Thomas, der har gjort ham til en så usædvanlig dygtig mediegrafikerelev.

-Det, der gør Thomas usædvanlig god, er, at han udfordrer svarene og søger flere varianter, efterprøver og udfordrer. Samtidig er han ikke bange for at indrømme fejl og dermed se mulighed for at udvikle sig derfra, udtaler Gabriel Bredvig.

Thomas Ravnholt har brugt sommeren på at rykke fra Herning til Aarhus, og han er nu i gang med at søge job.