Hold fast i det positive livssyn

12 dimissioner blev afviklet fredag formiddag på HHX og HTX i Herning

Der var pyntet op til den helt store fest på erhvervsgymnasiet, da der fredag traditionen tro blev holdt dimission for HHX og HTX på Herningsholm. Blomster, bøgegrene, røde løbere og masser af flag fyldte på alle tre etager. Der blev nemlig holdt dimission på alle tre etager.

Normalt danner Agoraen rammerne om dimissionen, men på grund af corona-restriktioner blev dimissionen holdt klassevis - med tre hold ad gangen - et hold på hver etage.

Det skal nok gå
Uddannelseslederne bød velkommen, og derefter tog klasselærerne over, holdt tale for deres klasser og uddelte eksamensbeviserne. Og så kiggede rektor forbi til alle 12 klasser og holdt sin tale for de nyudklækkede studenter.
”I har bevist, at I er omstillingsparate, men I har også set, hvilke begrænser det giver, at man ikke mødes fysisk. Det sociale liv har i den grad været udfordret det seneste halvandet år. I har haft den indstilling, at ”det er godt nok træls med det corona, men det skal nok gå”. Hold fast i det positive livssyn, lød det fra rektor Marie Lund.