Wunderwear by Camilla er årets læreplads 2016

Det blev lingeributikken Wunderwear by Camilla i Holstebro, der løb med titlen som Årets læreplads 2016

Der var store smil og synlig stolthed blandt hele personalegruppen, da Herningsholm Erhvervsskole torsdag den 10. november kunne kåre Årets læreplads, en titel der i år gik til Wunderwear by Camilla i Holstebro.

Ved Årets læreplads er det elever, der kan indstille deres virksomhed, hvis de synes, den er særligt god. Det havde Laura Kathrine Grud valgt at gøre.

- Som elever får vi lov til at komme med på messe og indkøb, hvilket er rigtigt fedt, så vi kan se, hvordan det foregår og købe lækre varer til vores søde kunder. På vores arbejdsplads får vi masser af udfordringer og ansvar, skrev hun blandt andet i sin indstilling.

For at stikke af med titlen som Årets læreplads, skal virksomheden opfylde forskellige kriterier i forhold til eleven. Her ligger fokus på elevens sociale trivsel og arbejdsforhold, udfordrende arbejdsopgaver, at eleven respekteres og om lærepladsen gør noget særligt.

- Der skal noget til, før en elev indstiller sin virksomhed til årets læreplads. Men der er i hvert fald ingen tvivl om, at I lever op kriterierne. Som arbejdsplads kan I være stolte af denne indstilling – og særligt Camilla (butiksejer, red.) kan være stolt af det, sagde uddannelseschef Brian Willadsen fra Herningsholm Erhvervsskole i sin tale til Wunderwear.

Stolt chef

For særligt Camilla Lund Holm, der ejer Wunderwear, var grunden til, at Laura Kathrine Grud havde skrevet indstillingen.

- Vi har den bedste chef, Camilla, hun er frisk og glad. Hun er rigtig god til at rose os, når vi gør noget godt, og det er bare rigtig dejligt at få den ros. Hun er god til at sørge for, at vi har det godt. Camilla er også rigtig god til at forkæle os, i form af at hun tit køber en kage eller lidt chokolade til os. Hun giver også fødselsdags-, advents-, og julegaver, skrev Laura Kathrine Grud i sin indstilling.

Og det var også en stolt butiksejer, der modtog titlen som Årets læreplads.

- Jeg er så stolt og beæret over at få den her titel. Men jeg kunne ikke have gjort det uden de bedste piger, sagde Camilla Lund Holm med henvisning til både de to elever og de øvrige fire ansatte.

- Jeg synes, det er så vigtigt, at man har det godt sammen, ellers kan vi ikke udvikle os. Jeg giver noget til eleverne, men jeg får også rigtigt meget tilbage, sagde hun.