Studenter med oprejst pande

Der var ros til studenterne på HHX Ikast for at holde ud og gennemføre gennem et anderledes sidste år

HHX-studenterne var delt op i to hold, da der fredag den 25. juni blev holdt dimission på Handelsgymnasiet Ikast-Brande. På den måde kunne traditionerne stadig følges, selvom eleverne dimitterede og kastede huerne i vejret ad to omgange.

”I tilhører en generation af 3. g’ere, der har taget én for holdet. I har gjort det med oprejst pande og uden at klynke. I har gennemført og holdt ud. Det er simpelthen godt klaret”, sagde uddannelsesleder Elisabeth Egholm Hattens i sin dimissionstale til eleverne.

Gør verden endnu bedre
Traditionen tro var der også elevtaler ved begge dimissioner, og som årets gæstetaler var direktør for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier leveringsdygtig i både en quiz og et positivt indspark til de nyudklækkede studenter.

”Verden er meget bedre, end vi går og tror. Ikke alt er godt, men næsten alt er bedre, end vi tror. I er den generation, der har de bedste forudsætninger for at lykkes og trives. Sørg for at tage en uddannelse og gør verden endnu bedre”, sagde Allan Kortnum blandt andet i sin tale.