Verdensmesterskaberne i Skills 2022 for unge håndværkere er netop afsluttet, og med kun 10 point op til vinderen blev det for murerelev Gry Astrup fra...

Et hold industriteknikere har bestået deres svendeprøve på Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier.

For andet år i træk løb elever fra Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier med sejren om danmarksmesterskabet i 3D-print for erhvervsskoler.

Knap 300 elever, i alderen 10-16 år, fra skoler i og omkring Herning indtog lørdag den 12. november Agoraen på erhvervsgymnasiet på Herningsholm.

To nye motorcykelmekanikere har bestået deres svendeprøve på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.

Der er blevet tænkt kreative og innovative løsninger på de to hold af industritekniker-elever, som i uge 45 har deltaget i dette års DM i 3D-print.

To nye cykelmekanikere har bestået deres svendeprøve på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.

Et hold frisører har bestået deres svendeprøve på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.

Hvor hurtigt kan du skrælle en banan og skære den i fire stykke uden at bruge tommelfingeren?

25-årige Christian Mieritz er tømrerelev på Herningsholm, men kombinerer sin uddannelse med sin professionelle ishockeykarriere, hvor han tørner ud...

I anledning af Knæk Cancer-ugen har eleverne på Handelsgymnasiet Ikast-Brande samlet mere end 53.000 kroner ind til det gode formål.

21 deltagere fra 21 nationer dystede om at vinde titlen, som verdens bedste industritekniker i Stuttgart til dette efterårs VM i Skills.