Snedkerelever på intro-tur til Løvbakkerne

I august tog de nye grundforløbselever på snedkeruddannelsen på en ryste-sammen-tur. Destinationen var Løvbakkerne nær Herning. Her skulle eleverne deltage i forskellige samarbejdsøvelser og aktiviteter med en naturvejleder

En dag med hesteskokast, rebøvelser, samarbejdsøvelser og en rundtur i skoven hvor eleverne lærete om de forskellige træsorter. Der var både et fagligt og socialt indhold, som mødte de nye grundforløbselever på snedkeruddannelsen, da de i august var på intro-tur. Vi har talt med nogle af eleverne om, hvad de syntes om dagen.

Mathias Frahm Pedersen synes, at det var en god måde at lære de andre at kende på.

- Man får et bedre sammenhold – også på tværs af klasserne. Den sværeste øvelse var, da alle i gruppen skulle stå på mindst mulig plads. Vi løste det ved, at tre personer stod på ét ben og de sidste hang på de andre, siger han.

Louise Illeris Højrup er enig:

- Man får et bedre sammenhold i klassen fra starten af. Det gør meget, at man kan lide at være der. Hele dagen var sjov, og vi var sammen på en anden måde, for alle øvelserne krævede at vi snakkede og samarbejdede, siger hun.

Simon Thorsø Kristensen synes, at det var sjovt at være ude i naturen og lære noget.

- Vi var inddelt i forskellige hold, der skulle dyste mod hinanden, f.eks. var der nogle klodser, der skulle stables og vi skulle kravle igennem et edderkoppespind, siger han.