Vil du gå til naturvidenskab i din fritid?

Nu kan du for første gang blive en del af Videnskabsklubben på Herningsholm Erhvervsgymnasium. I gymnasiets faciliteter vil du gennem leg, læring og nysgerrighed blive klogere på verden omkring dig, når du kan være med til at undersøge den ved hjælp af naturvidenskabelige eksperimenter.

Foto: Videnskabsklubben
Foto: Videnskabsklubben

Lær om primatologi

Videnskabsklubben er en fritidsaktivitet, som Herningsholm Erhvervsgymnasium tilbyder  elever i 4. klasse med interesse for naturvidenskab. Forløbet er gratis og handler i 2022 om primatologi.

Eleverne bliver miniforskere, og gennem syv uger i efteråret 2022 vil de sammen med jævnaldrende prøve kræfter med arbejdet som en rigtig forsker. Der skal undersøges aber og menneskeaber gennem en række øvelser.

Forløbet vil give en introduktion til DNA og evolution samt give indblik i undersøgelser af kranier og tænder, der kan være med til at bestemme art, køn og alder på primater.

 


"Hvis du synes, det er spændende at gå på opdagelse i naturen, kan du sammen med andre interesserede lære mere i Videnskabsklubben"

Philip Eg Jensen, seniormentor


Undervisning af gymnasieelever

I Videnskabsklubben er fire 3. års-elever fra erhvervsgymnasiet seniormentorer, og det er dem, som står for undervisningen i primatologi.

Gymnasieeleverne Philip Eg Jensen, Emilie Eskelund Bergdahl, Marco Ng og Josefine Holdt Christensen glæder sig til at tage imod Herningsholm Erhvervsgymnasiums første hold i Videnskabsklubben.

De ser frem til at give nysgerrige 4. klasseselever en naturvidenskabelig indsigt, for det er den, de selv brænder meget for.  


Lyder Videnskabsklubben lige som noget for dig, så tilmeld dig via dette link.

Tilmeldingen åbner søndag den 21. august 2022 – men tøv ikke for længe. Der er kun 12 pladser på holdet, som bliver fordelt først-til-mølle. 

 

Har du yderligere spørgsmål til Videnskabsklubben på Herningsholm, er du velkommen til at kontakte Mie Nielsen på 25424520 / maa@slet-dette.herningsholm.dk.

Vi glæder os til at se dig til efteråret!

 

Læs mere om Videnskabsklubben og dens arbejde for at udbrede muligheden for børn og unge for at lære om naturvidenskaben på en sjov og anderledes måde. 


"Vil du skubbe grænser og have en lærerig fritidsaktivitet, så skal du helt klart være en del af Videnskabsklubben"

Emilie Eskelund Bergdahl, seniormentor