For dig der vil have et forspring og stå forrest i køen til fremtidens arbejdsmarked. Du synes, at Afsætning og Virksomhedsøkonomi er interessante fag og vil samtidig gerne blive lidt klogere på den grønne omstilling i virksomhederne.

 

Formål

Du ved godt, at virksomheder skal tænke mere bæredygtigt, og du synes måske, at det er spændende, hvordan virksomhederne også kan tjene penge på at være grønne. På studieretningen Marketing og grøn profit har vi fokus på virksomhedernes muligheder for grøn vækst. Det handler ikke om dine egne bæredygtige valg.

I studieretningsfagene Afsætning og Virksomhedsøkonomi kommer du bl.a. til at arbejde med cirkulær økonomi, hvor ressourcer udnyttes effektivt gennem genbrug og genanvendelse. Du kommer til at lære om, hvordan man identificerer målgrupper, der er mest tilbøjelige til at købe bæredygtige produkter, og du kommer til at undersøge, hvordan kunder, investorer og samfundet reagerer på virksomheders bæredygtighedsrapporter.

Vi bruger virksomhederne omkring os og tager jævnligt på besøg eller modtager gæster fra virksomhederne, som kan give os et indblik i virkelighedens udfordringer. Vi har fx besøgt EGE Carpets og haft besøg fra Bilka. Når det er relevant, deltager vi i events hos Bæredygtig Herning. Her har vi bl.a. været til Fireside Talk med Søren Vester om indre bæredygtighed.

På studieturen det første år skal vi til København, mens studieturen på 3. år går til en europæisk storby med fokus på virksomheder med en grøn profil.

 

Tilmeld dig en uddannelse!