10. klasse på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier tilbyder undervisning for talentelever, som er optaget i Herning Elite eller i Team Danmarks Eliteprogram.

Alle talentelever samles i en af vores almindelige 10. klasser, men vi tilrettelægger undervisningen, så du kan følge morgentræningen i din klub, og vi giver fri til, at du kan deltage i turneringer og konkurrencer.

10. klasse for talentelever foregår i topmoderne undervisningsfaciliteter med engagerede undervisere og i et udfordrende og spændende undervisnings- og ungemiljø.

På Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier har vi igennem flere år samarbejdet med Herning Elite og Team Danmark om uddannelse af talentelever på både erhvervsuddannelserne og vores gymnasier, så vi har erfaring med at skabe de nødvendige rammer for dig og din uddannelse.


For dig der vil tænke

 

10. klasse på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er for dig, der vil have et år til at blive afklaret med valget af ungdomsuddannelse, hvad enten du tænker i retning af en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse.

I 10. klasse arbejder vi på, at du bliver uddannelsesparat. Det betyder, at vi arbejder ud fra tre parametre: det faglige, det personlige og det sociale område. Du har derfor mulighed for at blive skarpere på de matematiske formler, de danske genrer og den engelske grammatik, så du bliver klar til næste faglige niveau, samtidig med at du udvikler dig og bliver mere afklaret og sikker i dit valg af ungdomsuddannelse.