10. klasse på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier tilbyder undervisning for talentelever, som er optaget i Herning Elite eller i Team Danmarks Eliteprogram.

Alle talentelever samles i en af vores almindelige 10. klasser, men vi tilrettelægger undervisningen, så du kan følge morgentræningen i din klub, og vi giver fri til, at du kan deltage i turneringer og konkurrencer.

10. klasse for talentelever foregår i topmoderne undervisningsfaciliteter med engagerede undervisere og i et udfordrende og spændende undervisnings- og ungemiljø.

På Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier har vi igennem flere år samarbejdet med Herning Elite og Team Danmark om uddannelse af talentelever på både erhvervsuddannelserne og vores gymnasier, så vi har erfaring med at skabe de nødvendige rammer for dig og din uddannelse.


For dig der vil tænke

 

Handelshuset summer som oftest af liv, og tirsdag den 10. januar 2023 er ingen undtagelse. Vi holder nemlig samtidig med erhvervsuddannelserne åbent hus i 10. klasse. Her kan du høre om vores tilbud i 10. klasse og samt kommunens 10. klassetilbud for talentelever.

Så fortvivl ej, hvis du er i tvivl om, hvad du skal efter sommerferien.