For dig der har ambition og viljestyrke. Herningsholms internationalt anerkendte innovationsstudieretning klæder dig på til livet som iværksætter, leder eller projektudvikler.
Vores elever vinder mange faglige konkurrencer - bl.a. har Herningsholmere udover guld og sølv ved Europamesterskaberne i Entreprenørskab også vundet den europæiske særpris for bedste forretningskoncept fem gange på 10 år samt verdensmesterskabet i entreprenørskab (Company Programme). På denne studieretning får du en unik mulighed for i et stærkt fællesskab at udfolde store faglige ambitioner og på sigt drive det vidt som fx iværksætter, leder eller projektudvikler.   

Formål

Du får indgående viden om, hvordan virksomheder fungerer, og hvordan man bruger innovation til at skabe merværdi og udmanøvrere sine konkurrenter. Det kan kun ske ved, at du bruger og udbygger din viden ude i virkeligheden, og du kommer derfor på andet år til at starte og drive din egen elevvirksomhed.

Undervisningen

Arbejdet med at udvikle egen elevvirksomhed er centralt i undervisningen. For at kunne drive virksomheden til succes arbejdes med kreativitet, forretningsmodeller, virksomhedsøkonomi samt markedsføring.

Konkurrencer

Konkurrencer fylder en stor del af undervisningen, særligt på 2. år. Igennem iværksætterkonkurrencer i ind- og udland vil du opleve et medspillende modspil fra dommere fra erhvervslivet.

På grund af den store konkurrenceaktivitet er der heller ingen studietur på 2. år.

Fagpakke

I faget Innovation arbejder du med at forstå og udvikle muligheder for derefter at udnytte dem til at skabe værdi igennem etablering af egen virksomhed.

I faget Afsætning er det fx værktøjerne til markedsanalyse, markedsføring og salg af produktet eller serviceydelsen, du bliver klog på.

Dine konkurrenceresultater kan blive vigtige for optagelse på udenlandske universiteter, der ofte bedømmer ud fra mere end blot et karaktergennemsnit.

 

Tilmeld dig en uddannelse!