Vælg HHX, HTX, EUD, EUX eller 10. klasse som elitesportselev på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier!

Vil du gerne i gang med enten 10. klasse eller en ungdomsuddannelse på enten EUD, EUX, HHX eller HTX, så giver Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier dig de optimale muligheder for at kombinere uddannelse og elitesport.

På Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier har vi igennem flere år samarbejdet med Herning Elite og Team Danmark om uddannelse af talentelever på både erhvervsuddannelserne og vores gymnasier, så vi har erfaring med at skabe de nødvendige rammer for dig og din uddannelse.

Undervisningen foregår som for de andre elever på skolen, men vi tilrettelægger undervisningen, så du kan følge morgentræningen i din klub tirsdag og torsdag, og vi giver fri til, at du kan deltage i turneringer - selvfølgelig under den forudsætning, at du ”passer dine ting”.

Undervisningen foregår i moderne faciliteter med engagerede undervisere og i et udfordrende og spændendende undervisnings – og ungemiljø.

Som elitesportselev har du mulighed for at bo på vores Skolehjem, hvor der er voksne til at holde opsyn, og hvor vi serverer sund og varieret kost.

Vi tilbyder desuden lektiehjælp uden for skoletiden.

 


Adgangskrav?
Som udgangspunkt skal du være godkendt af Herning Elite eller have en Team Danmark godkendelse, og du skal minimum være færdig med 9. klasse. Søger du om optagelse på én af vores ungdomsuddannelser, skal du naturligvis opfylde adgangskravene for optagelse. Dem kan du læse mere om på www.herningsholm.dk.

Er du ikke godkendt af Team Danmark eller Herning Elite, har du mulighed for at sende en ansøgning.

Udvælgelsen sker igennem Herning Elite og den pågældende idrætsklub.
Er du først godkendt, kan du bo på vores Skolehjem uanset, hvilken uddannelse du er tilknyttet.


Kontakt os!

Ønsker du og dine forældre at høre mere om 10. klasse, EUD, EUX, HHX og HTX for talentelever på Herningsholm, er I velkomne til at kontakte os - eventuelt med henblik på et møde, hvor det også er muligt at se skolen.