Har du interesse i landbrugets planteavl og dyrevelfærd, og værdsætter du høj faglighed, teknologi og innovation, så er det her måske fagretningen for dig. 

Ønsker du at tage en uddannelse til landmand kommer du til at arbejde med dyr, dyrevelfærd, fremtidens fødevarer, bæredygtighed og den nyeste teknologi inden for landbrug.  

På Agroskolen har vi fokus på høj faglighed, teknologi og innovation.

I et hyggeligt og trygt studiemiljø er vores underviserteam klar til at give dig den bedste uddannelse. Skoledagen vil være afvekslende mellem teoretisk og praktisk undervisning med blandt andet besøg på landbrug og maskinstationer eller en tur i værkstedet.

Vores elever har et godt sammenhold på tværs af årgange og skoleophold, så du allerede under din uddannelse får skabt et godt netværk til andre kommende landmænd. 

 

Skolehjem 

Alle, der er optaget på landbrugsuddannelsen, har mulighed for at bo på skolens skolehjem. At bo på skolehjem er lidt ligesom at gå på efterskole eller højskole.  

De fleste elever vælger at bo på vores skolehjem - også selvom de bor tæt på skolen.

Du kommer til at blive en del af et fællesskab, hvor der arrangeres mange forskellige aktiviteter uden for skoletiden fx gokart kørsel, besøg i escape room, spille paintball, arbejde i værksted, en tur i friluftsbad, hygge og meget andet.  

At bo på Agroskolens skolehjem giver dig venner og oplevelser for livet. 

 

Studieture 

Som elev på Agroskolen kommer du på introture i Danmark, studieture i Europa og slutter af med en studietur til USA. 

 

Læreplads 

Der er mangel på lærlinge i landet, og derfor står vi til rådighed og hjælper dig med at finde den helt rigtige læreplads for dig. 

 

EUX 

Med en EUX kombinerer du din erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. Du kan tage landbrugsuddannelsen som en EUX, hvor du bliver faglært landmand og student samtidig. 

Efter færdiggjort uddannelse er du erhvervsfaglig student og kan få job inden for landbruget eller søge ind på en videregående uddannelse.  

 

Fremtidsmuligheder 

Med en landbrugsuddannelse kan du læse videre på 10-236 videregående uddannelser, alt efter om du læser landbrugsuddannelsen som en EUD eller en EUX. 

Du kan også læse videre på landbrugsuddannelsens egne lederuddannelser; produktionsleder og agrarøkonom. 

Med en landbrugsuddannelse kan du arbejde som landmand, konsulent, rådgiver, underviser, forsker - der er næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge din landbrugsuddannelse til.  


Vil du vide mere?

Jeppe Bomann
Forstander

jebo@agroskolen.dk