Vil du blive endnu bedre til dit fag og træne dit talent?

Indenfor fagene Murer/Flisemurer, Snedker, Tømrer, Industritekniker, VVS-energispecialist.

På Herningsholm prioriterer vi talentarbejde og dygtiggørelse højt, og det kommer til udtryk i mange forskellige afskygninger. Én af måderne, vi arbejder med det på, er den årlige Talentcamp, som finder sted på Herningsholm hvert år i uge 27.

 

STED

Undervisningen foregår i værkstederne på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Lillelundvej 21, Herning.

 

PRIS

Talentcampen påtegnes din uddannelse som en uges erhvervsrettet påbygning, din virksomhed kan få lønrefusion og undervisningen er gratis. Deltagelsen skal godkendes af din virksomhed og skole.

 

PRAKTISK INFO

Når du deltager i Talentcamp, kan du bo på skolehjemmet i Herning. Her deler du værelse med én anden elev. Vi kan ikke garantere, at det er en person, du kender i forvejen, men har du et specifikt ønske til en værelseskammerat, modtager vi det gerne og bestræber os på at imødekomme det.

Du kan også bo på enkeltværelse. Det er på værelser på skolehjemmet i Hammerum, som ligger 6 kilometer fra Herning. Vælger du et enkeltværelse i Hammerum, står du selv for transport frem og tilbage til Talentcamp i Herning. 

Håndklæder og sengelinned er til rådighed på alle værelser. Deltager du under erhvervsrettet påbygning, er kost og logi gratis. 

Se programmet for de enkelte uddannelser her: Murer/FlisemurerSnedkerTømrer, Industritekniker, VVS-energispecialist

 

TILMELDING

Tilmeld dig her

Tilmelding senest den 19. juni 2024. Spørgsmål kan rettes til uddannelseslederne for faget eller Jane Bennetzen på tlf. 25424833 eller mail: jb@slet-dette.herningsholm.dk 

Would you like to improve your skills further and train your talents?

A week of competition where the participants can practice their crafts and train for Euro Skills or World Skills. The participants will get an insight into selected tasks and will be judged and ranked according to the official Euro Skills criteria. 

Register here 

Download invitation: INVITATION


Talentcamp på Herningsholm

I 2013 talte den første Talentcamp blot 12 lokale murere, men i 2018 var der talenter inden for 7 forskellige fag, der rejste til Herning fra fx Indien, England og Ungarn.

 

Lidt om Talentcamp 2024:

- 7 håndværksfag

- 14 repræsenterede danske erhvervsskoler

- 21 har taget turen fra udlandet, herunder fra lande som Australien, Frankrig, Tyskland og Italien.

- 28 millioner gode grunde til at deltage

 

Nogle er på Talentcamp for at dygtiggøre sig i almindelighed, og andre er her for at træne frem mod WorldSkills i Lyon i 2024 og EuroSkills i Herning i 2025.

    Den årlige Talentcamp på Herningsholm er støttet af Tietgenfonden med et klart mål om at vise den begejstring og de muligheder, en erhvervsuddannelse kan føre med sig.