Vil du blive endnu bedre til dit fag og træne dit talent?

Indenfor fagene Murer, Flisemurer, Snedker, Tømrer, IndustriteknikerVVS-energispecialist og Blikkenslager.

På Herningsholm prioriterer vi talentarbejde og dygtiggørelse højt, og det kommer til udtryk i mange forskellige afskygninger. Én af måderne, vi arbejder med det på, er den årlige Talentcamp, som finder sted på Herningsholm hvert år i uge 27.

 

STED

Undervisningen foregår i værkstederne på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Lillelundvej 21, Herning.

PRIS

Talentcampen påtegnes din uddannelses som en uges erhvervsrettet påbygning, din virksomhed kan få lønrefusion og undervisningen er gratis.

PRAKTISK INFO

Se programmet her: PROGRAM

TILMELDING

Tilmeld dig her: TILMELD (Bemærk, der er fuldt booket på snedkeruddannelsen. For at blive skrevet op på venteliste, send mail til jb@slet-dette.herningholm.dk)

Senest søndag den 18. juni 2023. Spørgsmål kan rettes til uddannelseslederne for faget eller Jane Bennetzen på tlf. 25424833 eller mail: jb@slet-dette.herningsholm.dk 

Would you like to improve your skills further and train your talents?

You can do this when, in week 27, “Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier” will be arranging a camp for talents with a special wish to practice their crafts and train for Euro Skills or World Skills. You will be trained by professional teachers.

Register here: REGISTER
Download invitation: INVITATION


Talentcamp på Herningsholm

I 2013 talte den første Talentcamp blot 12 lokale murere, men i 2018 var der talenter inden for seks forskellige fag, der rejste til Herning fra Indien, England, Rusland, Hviderusland, Ungarn og resten af Danmark.

Nedenfor kan du læse mere om Talentcamp: