For dig der vil kombinere elitesport med en gymnasial uddannelse, og som drømmer om at arbejde inden for sportens verden - både på og uden for banen. 

Det er også for dig, der gerne vil arrangere events og give andre mennesker fede oplevelser.

 

Formål

I samarbejde med Sportstar College i Ikast udbyder vi en marketingstudieretning for elitesportsudøvere med plads til morgentræning tre dage om ugen. Formålet med denne studieretning er, at du kommer til at lære, hvordan man styrer en virksomhed. Hvordan man styrer økonomien, hvordan man skaffer sponsorer, hvordan planlægges de forskellige events og hvordan man skaber et stærkt brand. 

Vi studerer sportsbranchen og klubberne, og hvordan de drives som en virksomhed. Bagefter kan du fx læse idræt, oplevelsesøkonomi ellers sportsmanagement. Eller forfølge drømmen om at blive professionel sportsudøver. 

 

Undervisningen

Konkret kan undervisningen tage udgangspunkt i, hvordan man fx søger sponsorater ved udenlandske virksomheder, læser og forstår juridiske sportskontrakter, hvordan forskellige sport-events planlægges og organiseres. Det kan også være driften i sportslige virksomheder, og hvordan man kan promovere sig selv som brand ved brug af sociale medier. 

 

Fagpakke

Vi har sammensat en fagpakke til studieretningen, som giver dig indgående viden om virksomhederne og deres rolle i forbindelse med oplevelsesøkonomien.

I faget Afsætning A er der blandt andet fokus på, hvordan danske virksomheder/klubber sælger "produkter" i konkurrence med andre mere almindelige produkter, og hvorfor nogle er særligt succesfulde. Udover Afsætning A skal du også have Virksomhedsøkonomi A, hvor du fx beskæftiger dig med virksomhedernes og klubbernes økonomistyring.

Hvis du vælger Spansk A som dit 2. fremmedsprog, får du samlet fem fag på A-niveau, hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.

Hvis du vælger Tysk B som dit 2. fremmedsprog, har du mulighed for fx at opgradere Matematik eller Tysk til A-niveau.

 

På studieretningen Elitesport, event og marketing får du:

· indgående viden om oplevelsesøkonomi

· undervisere med mere end 25 års erfaring med elitesportsudøvere

· tilknyttet en sportskoordinator samt studievejleder

· fleksibilitet i forhold til sportsligt fravær

· mulighed for morgentræning

· talentudvikling i professionelle rammer.

 


Tilmeld dig en uddannelse!