For dig der drømmer om en international karriere, hvor du er med til at udforske nye markeder og muligheder. Hvor dine sproglige og økonomiske kundskaber kommer i spil, når du sammen med dine venner skal være med til at drive en virksomhed. 


Formål

På denne studieretning bliver du klogere på spansktalende vækstøkonomier. Du får praktisk erfaring med at drive virksomhed og markedsføre kaffe for at finansiere en spændende studietur til Mexico. Gennem studieretningens handelsprojekt omsætter du din viden fra de økonomiske fag til praksis, og du får mulighed for at bruge dine spanske sprogkundskaber i kommerciel sammenhæng. Du får samtidig evner inden for kulturforståelse og internationale forhold, som du kan tage med dig videre i livet.

Studietur på 1. år går til København, mens studietur på 3. år går til Mexico.

Vi søger de mest ambitiøse og motiverede elever, så hvis du brænder for forretningsudvikling og ønsker en fremtid inden for international handel, skal du vælge denne studieretning.

OBS: Begrænset optag og karakterkrav på mindst 8 i gennemsnit fra grundskolen.

Vi anbefaler Kulturforståelse C som valgfag for at få en større forståelse for kulturelle forhold i den spansktalende del af verden.

 

Tilmeld dig en uddannelse!