At samarbejde med erhvervslivet er hjørnestenen i vores uddannelser, og vi tror på at en direkte kontakt mellem virksomhed og elev skaber de bedste betingelser for, at vores unge udvikler de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger.

Vi samarbejder med både lokale, nationale og internationale virksomheder på flere forskellige niveauer. Et samarbejde skal være nemt og fleksibelt. Derfor udarbejder vi i fællesskab for hvert samarbejde en skræddersyet aftale, som passer til både jer og os. Nogle samarbejder er mere forpligtende end andre, men vigtigst er det, at vores samarbejde bygger på gensidig respekt og positiv nysgerrighed for hinandens viden og verden.

Ved at samarbejde med os får I en unik mulighed for at åbne de unges øjne for netop jeres branche samt pejle dem ind på de spændende udviklings- og karrieremuligheder, der ligger inden for jeres felt.

Mentorvirksomhed

Som mentorvirksomhed indgår I et forpligtende samarbejde med os over en periode på 3 år, og gennem forløbet vil jeres virksomhed blive inddraget i undervisningen og bidrage med konkret og aktuel viden om fx markedsføringsstrategi, hvordan et regnskab udfærdiges og læses eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser.

Essensen i at være mentorvirksomhed er, at vi gerne vil have jer til at øse ud af jeres erfaringer og viden, men også at I udfordrer og motiverer vores elever - at I vil være sparringspartnere, rådgivere og ikke mindst rollemodeller for vores elever. 

Et andet grundelement i samarbejdet er, at I inviterer vores elever på et eller flere virksomhedsbesøg i løbet af de 3 år. Det er altid en inspirerende øjenåbner for vores elever at se, hvor mange forskellige funktioner der rent faktisk er på en arbejdsplads og hvordan de samarbejder. En ekstra bonus er, at eleverne får et større udsyn og en forståelse af, hvordan den daglige læring anvendes i praksis.

Nogle mentorvirksomheder vælger at deltage i undervisningen som gæstelærere eller bidrager med en opgave til vores erhvervscase. Andre arrangerer en workshop i fx forretningsudvikling, teamwork, præsentationsteknik, kommunikation på fremmedsprog etc.   

Ad hoc partner

Vil I gerne bidrage med indsigt og viden men ikke forpligte jer på et 3 årigt samarbejde, så er det også muligt, og vi er glade for alle samarbejder - små som store. 

Eksempler på samarbejder:

  • Kortere forløb
  • Præsentation af virksomheden og forretningsplan
  • Fagligt oplæg/foredrag
  • Virksomhedsbesøg
  • Deltagelse i vores erhvervscase eller innovation week

Kontakt

Din virksomhed repræsenterer fremtiden, drømmen og det vores elever vil lære at skabe, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om de forskellige samarbejdsmuligheder.

Ring eller send en mail til:

Anne-Marie Kristensen

Uddannelsesleder
2542 4534
amk@slet-dette.herningsholm.dk

Mie Aasted

Uddannelsesleder HTX Herning
2542 4520
maa@herningsholm.dk