Vil du gerne lære at yde en god service i tandklinikken eller salonen? 

Vil du gerne være bevidst om din personlige fremtræden, når du servicerer kunderne eller patienterne? Kunne du tænke dig at lære mere om ydelser og behandlinger, der passer til kundens og patienternes behov? Har mennesker din interesse, og kan du lide at være i dialog med andre og yde god service? Så er dette måske fagretningen for dig!

Du vil her få kendskab til følgende uddannelser:

Aktiviteter i fagretningen

Du vil på denne fagretning få viden om tandklinikassistent- og frisøruddannelsen:

På frisøruddannelsen arbejdes for eksempel med øvelseshoveder. Du lærer at rådgive kunderne om, hvordan de plejer deres hår og hvilke frisurer, der passer til deres stil og udseende.

På tandklinikassistentuddannelsen opnås kendskab til de instrumenter og materialer, der anvendes på tandklinikken. Du prøver at assistere ved tandlægestolen og får indblik i de særlige forhold, der er på en tandklinik.

Din skoledag

Hverdagen på skolen vil være meget anderledes end den, du kender fra grundskolen. Undervisningen vil være en blanding af projektorienteret gruppearbejde i teorilokaler samt praktisk arbejde i skolens tandklinikker og frisørsaloner. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af dine samarbejdsevner og din arbejdsmoral. Du får viden om, hvilke forventninger, krav og arbejdsprofil der er for uddannelserne, og du får kendskab til brancherne ved selv at få fingrene i faget.

Klar til praktik

Fagretningen giver dig også viden om, hvordan du gør dig klar til praktikpladssøgning og får skrevet en ansøgning, så der er fokus på det, der sælger dig bedst muligt til din kommende praktikplads. Gennem tæt samarbejde med lokale virksomheder er det også muligt for dig at komme i praktik i en frisørsalon eller en tandklinik


Fagretningen er tilknyttet hovedområdet: Omsorg, sundhed og pædagogik.


Vil du vide mere?

Maiken Dahl
Fagretningsansvarlig