Vi byder virkeligheden indenfor

Som elev på Herningsholm Erhvervsgymnasium kommer du til at bruge din teoretiske viden til at løse virkelige problemstillinger, og der bygges dermed bro mellem uddannelsesliv og erhvervsliv.

Vi tilbyder et innovativt læringsmiljø med virkelighedsnær undervisning og høj faglighed. Vi har fokus på, at du også udvikler de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger, og derfor vægter vi samarbejdet med erhvervslivet meget højt. 

Vi samarbejder med både lokale, nationale og internationale virksomheder, og du får mulighed for at arbejde med virkelighedsnære opgaver, som tager udgangspunkt i en faktisk virksomhed og dens udfordringer.

I din uddannelse indgår blandt andet virksomhedsbesøg, gæsteforelæsninger, udarbejdelse af virksomhedsanalyser og feedback fra virksomheder. Vi tror på, at en direkte kontakt mellem erhvervslivet og vores elever skaber de bedste rammer for uddannelse til fremtidens erhvervsliv.


Vil du samarbejde med os?

På Herningsholm Erhvervsgymnasium er vi altid interesserede i at skabe nyt samarbejde med virksomheder. Læs mere om, hvordan vi kan komme i gang med samarbejdet.