To tømrere øverst på sejrsskamlen

Efter en overbevisende indsats kunne elever fra Herningsholm på hjemmebane i Herning indtage både første- og andenpladsen ved tømrernes regionsmesterskaber i Skills den 15. oktober.

Vinderen blev EUX-tømrerelev Jacob Sørensen, der med sejren har kvalificeret sig til DM i Skills 2022 i Høng.

På andenpladsen kom en anden Herningsholmer – Jens Berg er i lære hos Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S fra Brande og gjorde også en flot figur.

Træning betaler sig

Op til regionsmesterskaberne havde Herningsholms to deltagere trænet intenst, og vejen til sejren har krævet både hårdt arbejde og en fokuseret indstilling.

"En førsteplads kommer ikke af sig selv, og Herningsholm har skabt nogle rammer for eleverne, der gør, at de har mulighed for at træne og forbedre sig, så meget de vil. Det viser et kæmpe overskud," siger uddannelsesleder Jesper Steen Nielsen.

Træningen foregår efter skoletid hver anden torsdag, hvor eleverne har mulighed for at dygtiggøre sig og blive klar til konkurrence.

Til DM-finalen næste år skal Jacob Sørensen blandt andet op imod den regerende Danmarksmester, som også er fra Herningsholm.

 

Disse deltog ved tømrernes regionsmesterskaber i Skills 2021

  • To elever fra Herningsholm
  • To elever fra Learnmark Horsens
  • To elever fra Tradium i Randers


På billedet er det Jacob Sørensen til venstre ved sit vinderprojekt sammen med talenttræner og underviser Anders Lynge Andersen og andenpladsindehaver Jens Berg.