8 ud af 10 finalepladser til Herning

Unge iværksættere fra HHX og HTX på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er klar til DM

 

 

Tirsdag den 22. marts blev der afviklet regionsmesterskaber i entreprenørskab - Company Programme. Gymnasieelever fra Region Midt dystede om de i alt 10 pladser, der er reserveret til regionen til DM. 

Herningsholms unge iværksættere fra HHX og HTX viste storform ved at kvalificere sig til ikke færre end 8 ud af de 10 DM-finalepladser. De tre af holdene er fra HTX - det tekniske og naturvidenskabelige gymnasium. Det er første gang, at Herningsholm sender så mange hold af sted til finalen fra HTX.
 

Online DM

Fonden for Entreprenørskab afholder hvert år Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab for elever på ungdomsuddannelserne. Vinderen går videre til Europamesterskabet, der foregår i juli måned. 

DM finder sted torsdag den 22. april og bliver i år afgjort online. Her dyster 42 hold fra hele landet om at blive landets dygtigste til at få idéer og drive virksomhed.

De seneste seks år har Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier suverænt været det gymnasium i landet med flest hold repræsenteret i DM-finalen.

40 udvalgte hold fra hele Region Midt deltog i konkurrencen, og de 10 DM-finalister blev fundet inden for disse 4 forskellige spor:

 

Science & Technology:

ECObuddy – Herningsholm HTX

BoxInBox – Herningsholm HTX

 

Business & Services:

Kør Digitalt ApS – Herningsholm HHX

Desonic Nordic – Midtbyens Gymnasium

Ultimate Eyes – Herningsholm HHX

 

Trade & Skills:

JMM Feeders – UC Holstebro

MyBabyPlaid – Herningsholm HHX

 

Society & Globalization:

Wilma Care – Herningsholm HHX

CaringHotels – Herningsholm HHX

Grubs – Herningsholm HTX