Inspirationsrejse og virksomhedsbesøg fra Berlin til Billund

I uge 17 blev der afviklet temauge for Grundforløb 2-eleverne på EUD/EUX Business. Det betød frisk inspiration og mange nye indtryk fra store virksomheder i Jylland og i Berlin

En del af EUD/EUX Business-eleverne på GF2 pakkede kufferter til storbybesøg i millionbyen Berlin, mens den anden del af eleverne pakkede tasker til forskellige virksomheds-og inspirationsbesøg rundt omkring i det jyske hovedland.

De Tysklandsfarende EUD/EUX Business-elever var på deres firedages storbyrejse i Berlin rundt og indsamle ideer og indtryk fra besøg i blandt andet Mall of Berlin, stormagasinet KaDeWe og brilleproducenten Ic! Berlin, hvor sidstnævnte fortalte eleverne om, hvordan man går fra ide til succesfuld virksomhed.

De faglige besøg i den tyske hovedstad blev suppleret med kulturelle oplevelser med blandt andet en tur i teatret og en tur op i højderne i Berlins ikoniske vartegn, Fjernsynstårnet på Alexanderplatz. 

De Jyllandsfarende EUD/EUX Business-elever var i samme uge rundt på forskellige virksomheds-og inspirationsrejser, der blandt meget andet bragte dem til LEGO i Billund for at høre om LEGO House, det 12.000m2 store oplevelseshus fyldt med 25 millioner LEGO klodser, og høre om LEGOs branding.

Herudover var eleverne på besøg i VIA i Birk, i Bazar Vest i Århus og til foredrag og rundvisning hos Toyota i Herning.

Der blev blandt meget andet også tid til teambuilding, street food og iværksætterforedrag i temaugen, inden eleverne mætte af indtryk og oplevelser kunne gå på weekend.