Herningsholm får tredjeplads til DM i iværksætteri

Virksomheden ergo::ergo fra HHX Herning fik en flot tredjeplads ved DM i iværksætteri den 25. april

Årets danmarksmesterskaber i Entreprenørskab - Company Programme blev afsluttet den 25. april, og ét af Herningsholm Gymnasiums tre deltagerhold løb med en 3.plads.

Ergo::ergo har i samarbejde med fysioterapeuter og tandlæger udviklet en frontstøtte til brug for tandlæger, når de læner sig ind over patienten.

- Vi er godt tilfreds med vores tredjeplads, ud af ca. 1.000, som deltog i hele Young Enterprise - Company Programme i Danmark. Vi var kun 4 point fra førstepladsen, og hvis det ikke havde været for alle vores sponsorer, så var vi ikke nået så langt, siger Rasmus Degn, som er én af eleverne bag virksomheden.

Danmarksmesterskabet fandt sted i Odense, hvor alle virksomhederne først skulle præsentere deres virksomhed og derefter have besøg af dommerne ved deres stand. 

Ergo::ergo som virksomhed er indtil videre sat på standby, da deltagerne vil koncentrere sig om deres studier på Herningsholm Gymnasium. Når de afslutter deres studentereksamen i 2014, vil de se nærmere på, hvad der skal ske.