For 9. og 10. klasse

Fagretningen Bygge & bo retter sig mod uddannelser som snedker, murer og tømrer.

Fagretningen er derfor for dig, der godt kan lide at arbejde med byggehåndværk og design, og med naturens egne materialer som træ og sten. På denne fagretning vil du eksempelvis lære noget om trækonstruktioner, sten og klinker, byggetekniske metoder samt samarbejde og prøve at save, konstruere, tegne, regne og meget mere. 

Hvis du vælger at komme i brobygning på fagretningen Bygge og bo, vil du i løbet af dagene arbejde med et projekt, hvor du sammen med nogle af vores dygtige elever skal udtænke dit eget byggeprojekt i eksempelvis træ eller sten.

Du vil i denne fagretning blive udfordret i forskellige faglige discipliner, og fra dag ét har du materialer og værktøj mellem hænderne, og du begynder at lære, hvordan man kobler håndværk med teori for at skabe fede resultater.

Du får altså mulighed for at prøve, hvordan det er at gå på Grundforløb 1 på Bygge og bo, samtidig med du lærer nogle af eleverne at kende. De ved alt om hvordan det er at gå på Herningsholm Erhvervsskole på fagretningen Bygge og bo.

På fagretningen bliver du også introduceret til EUX, som kombinerer din erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen.

Min. deltagerantal: 15

Max. deltagerantal: 25

Mødetid: Mandag - torsdag kl. 8.30 - 13.30 og fredag kl. 8.30 - 11.30. Vi mødes den første dag i Handelshuset, Lillelundvej 1B, Herning.
Hvis du ikke kan møde, skal du huske at melde fravær til skolen på tlf. 72-134500 inden kl. 8.30.

Arbejdsform: Du vil være på vores værksteder, så tag praktisk tøj på/med. Der vil være mulighed for omklædning på skolen.

Find vej: Se kort