For 9. og 10. klasse

Fagretningen Landbrug og fødevarer retter sig mod uddannelsen som faglært landmand. Den er for dig, der drømmer om et afvekslende arbejde, hvor du arbejder med dyr, planter og teknologi.

Landbrugsuddannelsen på Agroskolen rummer mange forskellige muligheder og er både for dig, der drømmer om at køre traktor, som kan lide at få dyr til at trives. Det er for dig, der kan lide at arbejde med dilemmaer i emnerne dyrevelfærd, fremtidens fødevarer og økologi vs. konventionelt landbrug og for dig, der drømmer om engang at blive selvstændig.

I brobygningen på denne fagretning kommer du i værkstedet, hvor vi arbejder praksisnært med landbrugsfaglige opgaver, møder landbrugseleverne, der allerede går på skolen, og du kommer til at opleve fællesskabet ved at bo på landbrugsskolen.

Du kommer til at høre om uddannelsens opbygning, om muligheden for EUX-landmand, som kombinerer erhvervsuddannelse med studentereksamen, og for videreuddannelse.

Derudover er brobygning på fagretning ”Landbrug” også et besøg på Agroskolen i Hammerum, hvor du møder skolens elever rundt på skolen og i spisesalen.

 

Min. deltagerantal: 10

Max. deltagerantal: 30

 

Mødetid: Mandag - torsdag kl. 8.30 - 13.00 og fredag kl. 8.30 – 13.00. Vi mødes den første dag i kantinen på Agroskolen, Hammerum Hovedgade 7, ved hovedindgangen. Hvis du ikke kan møde, skal du huske at melde fravær til skolen på tlf. 7213 4500 mellem kl. 8.00-8.30.

Arbejdsform: Du skal både være i klasse, i værkstedet og udenfor, så tag praktisk og varmt tøj/fodtøj på.

Find vej: Agroskolen, Hovedgade 7, Hammerum, 7400 Herning

Bemærk: I vores kantine kan der købes mad via MobilePay. Madpakke må gerne medbringes. Husk at medbringe mobil, PC og godt humør.

Find vej: Se kort