For dig som gerne vil starte din egen virksomhed, eller for dig som er kreativ og bobler med idéer til forbedrede produkter, produktionsgange eller serviceydelser.

Formål

Målet med denne studieretning er, at du får indgående viden om, hvordan virksomhederne fungerer, og hvordan man arbejder innovativt med at udvikle nye produkter eller serviceydelser. Som en del af forløbet kommer du til at starte din egen virksomhed og gennem arbejdet med den vil du få udviklet dine iværksætterevner.

Undervisningen

Arbejdet med at udvikle egen virksomhed er centralt i undervisningen på denne linje. Udgangspunktet er en rigtig god ide. For at komme frem til den, arbejdes der med metoder til idé-generering. For at kunne drive virksomheden til succes arbejdes med forretningsplan, budget og regnskab samt markedsføring. Der er gode muligheder for at deltage i iværksætterkonkurrencer både nationalt og internationalt.

Fagpakke

Vi har sammensat en fagpakke, som understøtter formålet, at du skal starte din egen virksomhed. I faget innovation arbejder man med at få gode ideer og udvikle dem, så de kan danne grundlag for at stifte en virksomhed og starte en produktion. I faget afsætning er det markedsføring og salg af produktet eller serviceydelsen man bliver klog på.

På studieretningen har du gennem dine valg af valgfag mulighed for at opnå 5 fag på A-niveau, herunder matematik, hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.

Tilmeld dig en uddannelse!